10 jaar Rénanim Jubileum Concert             

 

Op 18 december 2016 vierden wij ons 10 jarig jubileum met een geslaagd concert. Geslaagd, omdat er nog aardig wat publiek was op deze laatste zondag voor Kerst (een dag waarop half Nederland wel in een koor lijkt te zingen of naar een uitvoering komt luisteren). Maar ook omdat we onze favoriete liederen met plezier zongen, afgewisseld met enkele mooie solo’s.

Rénania Brussel

Op 18 en 19 juni vond in Brussel de jaarlijkse grote Rénania plaats voor leden van alle aangesloten koren.

Mini Rénania
Op 12 en 13 Maart 2016 namen we deel aan de Rénania in Nice, Frankrijk.

poster_joods_korenfestival_2016

Joods Korenfestival 2016

Op 3 april werd voor de tiende keer het Joods Korenfestival gehouden in de Liberaal Joodse Synagoge te Amsterdam.

 

Het Joods Korenfestival is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Al bij het eerste Joodse Korenfestival waren er veel inschrijvingen. Zowel de deelnemende koren als het publiek waren enthousiast over de goede sfeer en de opzet van het festival. Tijdens een optreden van tien minuten kunnen alle deelnemende groepen een keuze uit hun repertoire laten horen. Streven is om elk jaar ook een buitenlandse groep te laten optreden. Een gevarieerde programmering, met deelnemers van uiteenlopende leeftijden zorgt ieder jaar weer voor een afwisselende muzikale middag.

Klik hier voor een impressie.

Meezingmiddag

Zondag 6 maart 2016, Amsterdam. Onder leiding van Marcela Obermeister-Shasha werd voor belangstellenden voor de muziek van Rénanim een zogeheten scratchmiddag georganiseerd.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren