Hier onder de link naar Youtube.

Je kunt hier het hele concert bekijken en beluisteren

 

In afwachting van surgimiento del conductor

Zaterdag 1 april 2023, Antonius Abtkerk Scheveningen. Tweede en laatste jubileum concert. Het was net zo indrukwekkend en mooi als een week geleden in de Zuiderkerk Amsterdam! Iedereen heeft genoten….publiek, zangers, muzikanten. Kortom: een groot feest!  

Hierbij enkele reacties die Marcela heeft ontvangen n.a.v. ons concert afgelopen zaterdagavond.

“Het was wel een heel bijzonder gebeuren!! Echt leuk dat we dit hebben kunnen meebeleven. En het gedeelte met het orkest erbij helemaal overrompelend! Omdat we zo dicht op de sopraan zaten konden we wel volledig zien en ervaren hoe haar stem haar instrument is. En wat een passie bij jullie allemaal . Het voelde als een soort ‘wereldreis’ vooraf: kwart voor zes vertrokken, 24.00 uur thuis! Maar het was het zeker waard!!” “Gisteren was ik bij het uitverkochte concert in Amsterdam en ik raad iedereen aan om op 1 april in Den Haag te gaan luisteren. Het is een feestelijk, sprankelend en afwisselend concert van 3 koren afzonderlijk, die na de pauze de krachten bundelen, worden begeleid door het Dordrechts Kamerorkest en de prachtige Psalm 42 van Mendelssohn ten gehore toveren.” “Het was een geweldig geslaagde avond! Zitten nu aan een glaasje wijn. We hebben van jullie genoten!” “Was superleuk, heel knap gedaan, mooi!!!” “HET WAS FANTASTISCH!!!” “Lieve Marcela, het was meesterlijk en een feest! Ik heb genoten van jou, je koren en na de pauze van alles tezamen. Wat een mooie klanken en dynamiek – het orkest was schitterend. De interactie tussen de zangers, orkestleden en jou was ook zo mooi om te zien. “Geniet hier nog heel lang van na!” “Het driekorenconcert was een climax van jouw immigratiesucces. Toen ik je eigen inleiding las, je binnenkomst zag en luisterde, was ik ontroerd en moest ik denken aan mijn moeder’s immigratie.” “Estuvo bárbaro el concierto, Marcela! Felicitaciones por tu dedicación y el gran esmero de la actuación de los tres coros y de los solistas y la orquesta, kol hakavod! Increíble obra de Mendelsshon, el salmo 42, no lo había escuchado nunca!  

Gisteravond, 25 maart 2023 in de Zuiderkerk Amsterdam, het eerste concert van de twee……Het was een grandioos succes! Eén groot feest, zowel voor het publiek als voor ons! Fantastisch om mee te maken en een prachtig eerbetoon aan onze onvolprezen dirigente Marcela Obermeister Shasha! Volgende week in Scheveningen. Hierbij alvast wat foto’s.

Het is zo ver!

Vanavond het eerste concert van het tweeluik ‘De dirigente’. Hieronder wat foto’s van de generale repetitie afgelopen donderdag met orkest!

Zaterdag 11 maart was er in Platform C in Amstelveen een gezamenlijke repetitie Renanim, Sjier Chadasj, esGroot en enige projectzangers. Er werd gerepeteerd voor het jubileumconcert op 25 maart en 1 april a.s. waar o.a. Psalm 42 van Mendelssohn wordt uitgevoerd. Het belooft een prachtig concert te worden!

Amsterdam is inmiddels uitverkocht!